Valgkomitè

Medlemmer i valgkomiteen velges av årsmøtet. Valgkomiteen forbereder valget og administerer dette. Komiteen kontrollerer valgresultatet og kunngjør resultatet.

Approved
Espen Braathen

Espen sitter som leder av valgkomiteen. Han er inne i sin andre periode. Han er godkjent veileder for gestaltterapeuter og har en MSc i gestalt psykoterapi med fordypning i pararbeid. Han har videreutdanning i DSP hos Ruella Frank i NY og integrativ gestalt praksis i Århus. Til daglig arbeider han ved VID vitenskapelige høgskole der han er medansvarlig for høgskolens utdanning i mindfulness og tverrfaglige studietilbud i veiledning.

Approved
Laila Vågenes

Laila er medlem av valgkomiteen, er inne i sin andre periode. Hun er gestaltterapeut, med videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høyskole, videreutdanning i DSP hos Ruella Frank i NY og videreutdanning i mindfulness ,VID vitenskapelig høyskole. Jobber til daglig i egen praksis i Bergen. atau kompetanse.

Approved
Vibeke Visnes
Vibeke er medlem av valgkomitèen og inne i sin andre periode. Hun var redaktør for magasinet GESTALT i to år fra 2013 - 2015. Vibeke har en MSc i Gestaltterapi fra Metanoia Institute, Middlesex University, London, klinisk sertifisering som parterapeut der og hun holder på med en doktorgrad i psykoterapi ved samme universitet. I tillegg er hun i gang med Advanced Developmental Somatic Psychotherapy utdanning. Vibeke er en av initiativtakerne til BA21- Bygdøy allè psykoterapi og veiledning - der hun har egen praksis som terapeut og veileder.