Workshop: Paul Goodman – anarki og gestaltterapi

NavnHenning Herrestad
Adresse 1von Øtkens vei 10b
PoststedOslo
FylkeOslo
Postnummer1169
E-posthenning@herrestad.no
Telefon90778877
Medlemskategori i NGFGestaltterapeut MNGF
Gestaltterapeutisk utdanningTerapeututdanning NGI, Etterutdanning NGI.
Gestaltterapeutisk erfaringHar brukt gestaltterapeutisk tilnærming i samtaler med sørgende som ansatt i Sorgtjenesten i Fransiskushjelpen 2009-2014.
Bidragets navn/overskriftPaul Goodman - anarki og gestaltterapi
BeskrivelseDette er en forelesning med rom for diskjon basert på mine artikler i Gestalt-magasinet om Paul Goodman. Men denne forelesningen ønsker jeg at deltakerne skal bli bedre kjent med Paul Goodman og hans bidrag til utviklingen av gestaltterapi. Jeg vil også framheve hvordan Goodman satte gestaltterapi inn i en større politisk kontekst. Til slutt ønsker jeg å engasjere deltakerne i diskusjon av noen av Goodmans kjernebegreper som behov, selvregulering, vitalitet, uferdig situasjon og nevrotisk tilpasning.
FormForelesning
Relevant litteraturhenvisningHenning Herrestad, Paul Goodman og oppfinnelsen av gestaltterapi, Gestalt #2-2015, En gestaltterapeutisk politikk - Paul Goodmans gestaltterapeutiske samfunn, Gestalt #1-2019 og Behov eller ønsker, Gestalt #2-2019. Perls, Hefferline, Goodman (1951/1996) Gestalt Therapy - Excitement and Growth in the Human Personality. Paul Goodman (1960) Growing up absurd.
Bidraget kan avholdes andre steder enn der bidragsyter borJa
Ønsket antall deltakere (Maks og Min)Maks 100, min 20.
Prising av bidragetPer arrangement
Pris2000 kr.
Antall timer/tidspunkt90-120 min.
Andre opplysningerJeg arbeider i en lederstilling, og kan ikke være mye borte fra jobb for å holde foredrag. Jeg er derfor avhengig av å gjennomføre slik reise og undervisning utenfor vanlig arbeidstid.

Similar Posts