Workshop: Gestaltøvelser og meditasjon

NavnGunaketu Kjønstad
Adresse 1Pustepause
Adresse 2Storgata 39
PoststedOslo
FylkeOslo
Postnummer0182
E-postgunaketu@live.no
Telefon97715657
Medlemskategori i NGFGestaltterapeut MNGF
Gestaltterapeutisk utdanningGrunnutdanning ferdig 2008.
Videreutdanning ferdig 2010
Veilederutdanning ferdig 2013.
Gestaltterapeutisk erfaringEgen terapi-praksis siden 2006, se www.pustepause.no
Erfaring fra organisasjonsarbeid gjennom www.igo.as der vi har jobbet med store organisasjoner som Norgesgruppen, ConocoPhillips, Avinor, HiOA, NAV, Røde Kors, Bertil O'Steen.
BeskrivelseI denne workshopen bruker vi forskjellige gestaltøvelser og meditasjon for å gå dypere inn i hvem vi blir i møte med andre. Sammen lytter vi til dypere temaer i våre liv som vi kanskje ikke våger å anerkjenne fult ut. Vi utforsker også hvordan vi holder oss tilbake eller distraherer oss i møte med andre. I workshopen kan vi prøve ut ny atferd, i trygge omgivelser. For å gjøre det så trygt som mulig begrenser vi antallet deltagere til 6. Førstemann (som betaler) til mølla 🙂

Gestalt i gruppe er en flott måte å lære om gestaltterapi, enten du vurderer å studere gestaltterapi eller ønsker en metode for å vikle deg selv ut. Den teller som 15 terapitimer i gruppe, som er obligatorisk for opptak ved NGI, og som PFO (Profesjonell Faglig Oppdatering). Du får også redusert pris på de resterende 5 individualtimene som kreves for opptak til NGI. For å lære mer om workshopen og Gunaketu kan du delta på et gratis webinar. Der snakker jeg litt om gestaltterapi og min tilnærming.

Gunaketu har drevet egen terapi- og veilederpraksis siden 2006, både for individer, par, gestaltterapeuter og profesjonelle i bedrifter som NAV, Røde Kors, ConocoPhillips, NorgesGruppen. Han begynte å meditere i 1989 og begynte å undervise i meditasjon i 1996. Samme året tok han sort belte i kampkunsten Aikido og ble ordinert som buddhist. Gunaketu synes det er spesielt inspirerende å holde workshoper i gestalt og har gjort det i forskjellige organisasjoner og på konferanser med NFP, NGI og EAGT. For å bidra til et mer bevist, empatisk og fritt samfunn startet han Oslo Buddhistsenter og var med å starte konsulentselskapet iGo SA. Gunaketu er også pappa til ei jente født i 2007 som ble adoptert fra Chile, skilt og til tider å se på en motorsykkel med sidevogn.
FormWorkshop
Relevant litteraturhenvisningDyrkorn, Rigmor og Reidulv, (2010), "Innføring i Gestaltveiledning", Universitetsforlaget.
Feder, Bud, (2006), "Gestalt Group Therapy", Gestalt Institute Press
Yalom, I. D., & Leszcz, M. (2005). "The Theory and Practice of Group Psychotherapy - 5th. Edition", New York: Basic Books.
Bidraget kan avholdes andre steder enn der bidragsyter borJa
Ønsket antall deltakere (Maks og Min)Min 5, maks 16
Prising av bidragetPer arrangement
Pris15000
Antall timer/tidspunkt7 timer inkludert tid til lunsj
Andre opplysningerWorkshopen teller som profesjonell faglig oppdatering (PFO).
Bevertning er ikke inkludert. Hvis workshop holdes utenfor egne lokaler i Oslo kommer kostnad til lokaler, reise, kost og losji i tillegg.
Påmelding skjer ved innbetaling av hele beløpet.
Ved avbestilling tidligere enn to uker før workshop refunderes alle kostnader. Ved avbestilling senere må man betale full kostnad.
Det er også mulig å tilby workshopen med pris per deltager.

Similar Posts