NGF inviterer til tre dagers fagseminar i Oslo 14.-16. juni 2019

with Ingen kommentarer

Psykoterapi og traumer – mulighet for vekst: med Miriam Taylor

Vi (NGF) trenger å vite om det er nok interesse for et nytt seminar med Miriam Taylor om traumer og vekst. Gi beskjed og meld dere på så raskt som mulig, så vi kan reservere denne tiden med Miriam Taylor.

Miriam Taylor ønsker å invitere alle de som ikke fikk plass sist til dette tre dagers seminaret. Hun tar utgangspunkt i gestaltterapi-teorien for at vi sammen kan utforske fire hovedtrekk i traumefenomenologien. Vi vil vurdere hva som er nødvendig i hvert unike felt, for å bygge nye erfaringer og større fleksibilitet i responsen. Seminaret vil være erfaringsbasert og interaktivt, med arbeid i små grupper.

Arbeidshypotesen er påstanden om at traumer åpner for muligheter for vekst og transformasjon.

Traumer kan skape store utfordringer i livet og være utfordrende å jobbe med. Ny forståelse av traumer fra nevrovitenskapen åpner for en langt mer optimistisk holdning og en ny forståelse av arbeidet med mennesker som lider av traumer.

Tid:                        Fredag 14. til søndag 16. juni 2019.
Sted:                     Olympiatoppen (Sognsvann, Oslo)
Medlemspris:       Kr 3.200.-,
Ikke medlemmer: Kr 4.000.- Medlemmer har fortrinnsrett til plass.

Pris inkluderer lunsj og mellommåltid alle dager. Seminaret holdes på engelsk og er fra 12.00 – 19.00 fredag, og 10 – 18.00 lørdag og 10 – 14.00 søndag. Fullt program sendes senere. Bindende påmelding ved betaling til kontonr. 5082.08.43603. Frist 1. des. 2018.

Miriam Taylor
Miriam er en UKCP-registrert gestalt-psykoterapeut, veileder og internasjonal trener med privat praksis siden 1995. Miriams interesse er relasjonell integrasjon av traumer og kroppens rolle. Hun er i dag akademisk konsulent og eksaminator for Metanoia Institute i London, der hun også utviklet et diplomprogram i moderne traumepraksis. Hennes nyeste publikasjon er: “Traumeterapi og klinisk praksis: Nevrovitenskap, Gestaltterapi og Kroppen”, publisert av University Press i 2014.

Vi følger først til mølla-prinsippet, og det er begrenset med plasser, så meld deg på! Påmelding sendes til [email protected]

Med vennlig hilsen
Styret NGF